A kém (2016)

Paulo CoelhoPaulo Coelhopaulocoelho.lap.hu/9-99hu16725465332006-08-09 00:03:002023-01-01 05:15:33AdrAdrCentral Médiacsoport Zrt.centralmediacsoport@centralmediacsoport.hu2006
Hirdetés

Meghatározás

Legújabb regényében Paulo Coelho - aki több mint 220 millió könyvet adott már el a világ 160 országában -, Mata Harinak, kora legkívánatosabb nőjének csodálatos és titokzatos életét fedezi fel. A híres egzotikus táncosét, aki sokkolta és elkápráztatta közönségét, ahogy ruháit ledobta a színpadon; aki bizalmasa és kurtizánja volt a kor leggazdagabb és leghatalmasabb férfijainak. Mata Hari rejtélyes múlttal bírt - csillogó féltékenység és irigység övezett a párizsi arisztokrata hölgyek között - és ő volt az a nő, aki felszabadította magát a huszadik század elején uralkodó provinciális hagyományok alól. Paulo Coelho egyes szám első személyben építi fel Mata Hari történetét. A táncosnőa borzalmas párizsi Saint-Lazare börtönből írt leveleket ügyvédjének, miközben bűnvádi eljárás alatt állt, az első világháborúban elkövetett kémkedés miatt tartották fogva. A levelek testamentumokként szolgáltak. Mata Hari a lányának üzent, akit soha nem láthatott felnőni. Meg akarta értetni egyetlen örökösével, hogy miért is választott ennyire intenzív és kalandokkal teli életet. Eredeti cím és megjelenés: La spia, 2016.

Hirdetés

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza:A kém (2016)
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem Elküldés